HP DeskJet 460 / C / CB / WBT / WF

460 / C / CB / WBT / WF HP
HP DeskJet 460 / C / CB / WBT / WF
178 1245 SEK

Sedan vi startade med att sälja prisvärda skrivarpatroner till danskarna 2010 har det hela tiden tillkommit nya produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Av den anledningen erbjuder vi i dag inte bara toner och bläckpatroner till de stora populära tillverkarna, utan också till en lång rad mindre skrivartillverkare.

Vi säljer ett stort antal bläckpatroner till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard DeskJet 460 / C / CB / WBT / WF. Vi gör allt för att ha ett brett sortiment till din skrivare, däribland också kompatibla produkter, men om du upplever att något saknas på listan, så bör du hålla ett öga på listan, då det hela tiden läggs till nya produkter.

Till vissa skrivare av märket standard säljs det så kallade kompatibla bläckpatroner. Dessa är som regel mycket billigare jämfört med original-bläckpatroner, men vi rekommenderar att du väljer de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma goda kvalitet som original-bläckpatroner. Kompatibla bläckpatroner tillverkas genom att redan använda originalpatroner fylls på, därför är alla delarna identiska med de i en originalpatron.

Har du några frågor om våra produkter eller din beställning är du så klart varmt välkommen att kontakta PrintAways kundtjänst. Du kan skicka ett mejl till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom loppet av två timmar under våra öppettider.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet 460 / C / CB / WBT / WF