HP DeskJet 1055

1055 HP
HP DeskJet 1055
303 1284 SEK
5 5 7

Har du några frågor om våra produkter eller din leverans är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du är så klart välkommen att skriva ett mejl till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom två timmar under våra öppettider.

Sedan vi började att erbjuda billiga skrivarpatroner till danska konsumenter 2010 har det kontinuerligt tillkommit fler produkter. Urvalet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Av den anledningen säljer vi i dag inte enbart patroner till de stora populära tillverkarna, utan också till en lång rad mindre skrivartillverkare.

PrintAway säljer ett stort urval av produkter till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard DeskJet 1055. Vi strävar efter att erbjuda ett brett sortiment till din skrivare, även kompatibla produkter, men om du ser att det saknas något på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på listan, eftersom det hela tiden tillkommer nya produkter.

Till vissa skrivare från standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är ofta mycket billigare än original-produkterna, men vi rekommenderar att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger samma antal utskrifter av samma goda kvalitet som original-bläckpatroner. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda originalpatroner fylls på, således är alla delarna identiska med de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet 1055