Dell

Dell

Hitta enkelt din skrivare. Välj först märke, sedan serie och därefter modell

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Billiga skrivarpatroner till Dell 

I vår webbshop hittar du billiga skrivarpatroner som passar till Dells skrivare, och eftersom vi noga följer utvecklingen på marknaden kan du alltid vara säker på att vi har de senaste skrivarpatronerna till din skrivare från Dell. Och om din Dell-skrivare är av en lite äldre modell finns det också hopp: Vi säljer nämligen skrivarpatroner till många äldre modeller som inte längre finns på marknaden.

Bland våra skrivarpatroner hittar du också kompatibla skrivarpatroner till Dells skrivare. Det är skrivarpatroner som ofta är mycket billigare än originalpatroner. Därför kan du spara ganska mycket pengar om du använder din skrivare ofta, till exempel i samband med arbete i hemmakontoret.

År 1984 grundade Michael Dell sitt elektronikföretag, som under de senaste åren har genomgått en snabb utveckling. Den allra första Dell-skrivaren kom ut till konsumenterna så sent som 2003, men varumärket blev snabbt populärt och det dröjde inte länge innan Dell hade utökat sin produktportfölj till att omfatta ett brett utbud av datortillbehör.

För Dell är CSR A och O i affärsutvecklingen. Därför har elektronikjätten tagit flera initiativ för att öka miljöhänsynen och kvaliteten på företagets arbetsmiljö, till exempel genom ökad energieffektivitet och goda arbetsförhållanden, som uppfyller de allmänna etiska normerna – krav som också ställs på Dells underleverantörer.

Sedan 2007 har Dell faktiskt återvunnit över en halv miljard kilo begagnad elektronik, vilket placerar företaget på första plats bland världens IT-tillverkare när det gäller återvinning av elektronik. På samma sätt är tillverkningen av kompatibla skrivarpatroner också ett sätt att återvinna elektronik, eftersom skrivarpatronerna tillverkas genom återanvändning av Dells originalpatroner.

De kompatibla skrivarpatronerna tillverkas genom att man byter vals och samtliga slitdelar på originalpatroner. Sedan fylls de med nytt tonerpulver, varpå man utför noggranna stickkontroller innan skrivarpatronerna levereras till PrintAway. Ofta kommer alla slitdelar och tonerpulvret från samma underleverantör som Dell själv köper från, så det finns egentligen ingen direkt skillnad mellan skrivarpatronerna. Priset är däremot sällan detsamma. Som regel kan du spara mycket pengar när du köper kompatibla skrivarpatroner i stället för originalpatroner.

PrintAway säljer ett stort urval av Dells skrivarpatroner, och om du beställer innan kl. 17 en vardag så skickar vi redan samma dag. Frakten är billig oavsett hur många skrivarpatroner du beställer.