Canon Pixma MP 499

MP 499 Canon
Canon Pixma MP 499
243 640 SEK

Har du några frågor om våra produkter eller din leverans är du så klart varmt välkommen att kontakta PrintAways kundtjänst. Du är så klart välkommen att skicka ett mejl till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom loppet av 2 timmar under våra öppettider.

Sedan vi började att sälja prisvärda skrivarpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det hela tiden tillkommit nya produkter. Urvalet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Därför erbjuder vi i dag inte enbart patroner till de stora populära tillverkarna, utan också till ett stort antal mindre skrivartillverkare.

Till några modeller från standard säljs det så kallade kompatibla produkter. Dessa är ofta en hel del billigare än original-bläckpatroner, men vårt råd till dig är att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger samma antal utskrifter av samma goda kvalitet som originalen. Kompatibla bläckpatroner tillverkas genom att redan använda patroner fylls på, således är alla delarna samma som de i en originalpatron.

Vis mere

Följande patroner passar till Canon Pixma MP 499