Canon MF 5940 Dn

5940 Dn Canon
Canon MF 5940 Dn
347 1944 SEK

Om du har några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din beställning är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla PrintAways kundtjänst. Du är så klart välkommen att skriva ett mejl till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom loppet av 2 timmar under kundtjänstens öppettider.

Sedan vi började att sälja billiga skrivarpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det hela tiden tillkommit fler produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Därför säljer vi i dag inte enbart patroner till de stora populära tillverkarna, utan också till en lång rad mindre märken.

PrintAway erbjuder ett stort urval av bläckpatroner till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard MF 5940 Dn. Vi strävar efter att erbjuda ett brett urval till din skrivare, däribland också kompatibla produkter, men om du upplever att något saknas på listan, så bör du hålla ett öga på listan, då det kontinuerligt lanseras nya produkter.

Till vissa modeller av märket standard säljs det så kallade kompatibla produkter. Dessa är ofta mycket billigare jämfört med original-bläckpatroner, men vi rekommenderar att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma goda standard som original-bläckpatroner. De kompatibla patronerna tillverkas genom att redan använda originalpatroner fylls på, således är samtliga delar samma som de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till Canon MF 5940 Dn