Canon LBP 6680 / X

6680 / X Canon
Canon LBP 6680 / X
347 1944 SEK

Om du har några frågor om produkterna i vår webbshop eller din leverans är du så klart varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du är så klart välkommen att skriva ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom loppet av två timmar under våra öppettider.

Sedan vi startade med att erbjuda billiga skrivarpatroner till danskarna för över tio år sedan har det hela tiden tillkommit nya produkter. Utbudet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Av den anledningen erbjuder vi i dag inte bara toner och bläckpatroner till de stora kända tillverkarna, utan också till ett stort antal mindre märken.

Till några skrivare från standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är som regel mycket billigare jämfört med original-produkterna, men vårt råd till dig är att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma goda standard som originalen. Kompatibla bläckpatroner tillverkas genom att redan använda patroner återvinns, således är alla delarna samma som de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till Canon LBP 6680 / X