Canon LBP 6670 / DN

6670 / DN Canon
Canon LBP 6670 / DN
347 1788 SEK

Till vissa skrivare av märket standard finns det så kallade kompatibla bläckpatroner. Dessa är ofta en hel del billigare än original-bläckpatroner, men vi rekommenderar att du väljer de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger samma antal utskrifter av samma höga kvalitet som originalen. De kompatibla patronerna produceras genom att redan använda originalpatroner återvinns, således är samtliga delar samma som de i en originalpatron.

PrintAway säljer ett stort antal bläckpatroner till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard LBP 6670 / DN. Vi strävar efter att ha ett stort sortiment till din skrivare, även kompatibla bläckpatroner, men om du upplever att det saknas något på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på denna sida, eftersom det kontinuerligt läggs till nya produkter.

Har du några frågor om produkterna i vår webbshop eller din leverans är du alltid varmt välkommen att kontakta PrintAways kundtjänst. Du kan skriva ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom loppet av 2 timmar under våra öppettider.

Läs mer

Följande patroner passar till Canon LBP 6670 / DN