Canon LBP 6650 / DN

6650 / DN Canon
Canon LBP 6650 / DN
347 1788 SEK

Till några skrivare från standard säljs det så kallade kompatibla produkter. Dessa är ofta en hel del billigare jämfört med original-produkterna, men vårt råd till dig är att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall levererar lika många utskrifter av samma höga kvalitet som originalen. De kompatibla patronerna produceras genom att redan använda originalpatroner återvinns, därför är samtliga delar samma som de i en originalpatron.

PrintAway säljer ett stort antal produkter till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard LBP 6650 / DN. Vi strävar efter att erbjuda ett brett urval till din skrivare, däribland också kompatibla produkter, men om du upplever att något saknas på listan, så bör du hålla ett öga på denna sida, då det hela tiden tillkommer nya produkter.

Om du har några frågor som rör våra produkter eller din leverans är du så klart varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du är så klart välkommen att skriva ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom 2 timmar under kundtjänstens öppettider.

Sedan vi började att sälja billiga toner och bläckpatroner till danskarna 2010 har det kontinuerligt tillkommit fler produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Därför erbjuder vi i dag inte enbart patroner till de stora kända tillverkarna, utan också till en lång rad mindre märken.

Läs mer

Följande patroner passar till Canon LBP 6650 / DN