Canon LBP 6000

6000 Canon
Canon LBP 6000
287 528 SEK

Har du några frågor som rör våra produkter eller din beställning är du så klart varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du är så klart välkommen att skicka ett mejl till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom 2 timmar under kundtjänstens öppettider.

Till vissa modeller av märket standard säljs det så kallade kompatibla produkter. Dessa är ofta mycket billigare jämfört med original-bläckpatroner, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, då de i de allra flesta fall levererar lika många utskrifter av samma höga standard som original-bläckpatroner. De kompatibla patronerna tillverkas genom att redan använda originalpatroner fylls på, således är alla delarna samma som de i en originalpatron.

PrintAway säljer ett stort antal bläckpatroner till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard LBP 6000. Vi strävar efter att erbjuda ett brett sortiment till din skrivare, även kompatibla produkter, men om du ser att något saknas på listan, så bör du hålla ett öga på denna sida, då det kontinuerligt lanseras nya produkter.

Sedan vi startade med att sälja prisvärda skrivarpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit fler produkter. Utbudet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Av den anledningen erbjuder vi i dag inte enbart patroner till de stora populära märkena, utan också till ett stort antal mindre skrivartillverkare.

Läs mer

Följande patroner passar till Canon LBP 6000