Canon LBP 3000

3000 Canon
Canon LBP 3000
287 1072 SEK

Till några skrivare av märket standard finns det så kallade kompatibla bläckpatroner. De är ofta en hel del billigare än original-bläckpatroner, men vårt råd till dig är att du köper de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma höga standard som originalen. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda originalpatroner fylls på, därför är alla delarna samma som de i en originalpatron.

Vi erbjuder ett stort urval av produkter till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard LBP 3000. Vi strävar efter att ha ett brett urval till din standard-skrivare, däribland också kompatibla produkter, men om du ser att det saknas något på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på listan, då det hela tiden tillkommer nya produkter.

Sedan vi startade med att erbjuda billiga toner och bläckpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det hela tiden tillkommit nya produkter. Utbudet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Därför säljer vi i dag inte enbart patroner till de stora kända tillverkarna, utan också till en lång rad mindre märken.

Om du har några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din beställning är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du kan skicka ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom loppet av 2 timmar under våra öppettider.

Läs mer

Följande patroner passar till Canon LBP 3000