Canon LBP 1000

1000 Canon
Canon LBP 1000
0 0 SEK

Till vissa skrivare av märket standard säljs det så kallade kompatibla bläckpatroner. De är ofta en hel del billigare än original-produkterna, men vi rekommenderar att du väljer de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma goda kvalitet som original-bläckpatroner. De kompatibla patronerna tillverkas genom att redan använda patroner återvinns, således är alla delarna samma som de i en originalpatron.

Om du har några frågor om produkterna i vår webbshop eller din beställning är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du kan skriva ett mejl till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom två timmar under våra öppettider.

Vi säljer ett stort urval av bläckpatroner till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard LBP 1000. Vi gör allt för att erbjuda ett stort sortiment till din skrivare, även kompatibla produkter, men om du upplever att något saknas på listan, så bör du hålla ett öga på listan, eftersom det kontinuerligt lanseras nya produkter.

Sedan vi började att sälja billiga skrivarpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det hela tiden tillkommit nya produkter. Utbudet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Av den anledningen erbjuder vi i dag inte enbart patroner till de stora populära märkena, utan också till ett stort antal mindre skrivartillverkare.

Läs mer

Följande patroner passar till Canon LBP 1000

  1. Vi kan tyvärr inte skaffa fram patroner till denna skrivare