Canon LaserShot LBP 5700

LBP 5700 Canon
Canon LaserShot LBP 5700
0 0 SEK

Sedan vi började att erbjuda billiga toner och bläckpatroner till danskarna för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit nya produkter. Urvalet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Därför erbjuder vi i dag inte enbart toner och bläckpatroner till de stora kända märkena, utan också till en lång rad mindre skrivartillverkare.

Om du har några frågor om våra produkter eller din leverans är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du kan skicka ett mejl till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom två timmar under våra öppettider.

PrintAway.se säljer ett stort antal bläckpatroner till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard LaserShot LBP 5700. Vi strävar efter att erbjuda ett stort urval till din standard-skrivare, även kompatibla bläckpatroner, men om du upplever att det saknas något på listan, så bör du hålla ett öga på denna sida, då det kontinuerligt tillkommer nya produkter.

Till några modeller från standard finns det så kallade kompatibla produkter. Dessa är som regel mycket billigare än original-produkterna, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma höga kvalitet som originalen. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda patroner fylls på, således är samtliga delar identiska med de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till Canon LaserShot LBP 5700

  1. Vi kan tyvärr inte skaffa fram patroner till denna skrivare