Canon LaserShot LBP 2900

LBP 2900 Canon
Canon LaserShot LBP 2900
287 1072 SEK

Till vissa skrivare från standard säljs det så kallade kompatibla produkter. De är ofta mycket billigare än original-produkterna, men vi rekommenderar att du köper de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma goda standard som originalen. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda originalpatroner återvinns, således är alla delarna identiska med de i en originalpatron.

Sedan vi startade med att erbjuda billiga skrivarpatroner till danskarna 2010 har det hela tiden tillkommit fler produkter. Urvalet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Av den anledningen erbjuder vi i dag inte bara toner och bläckpatroner till de stora populära tillverkarna, utan också till ett stort antal mindre märken.

Om du har några frågor om produkterna i vår webbshop eller din beställning är du så klart varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du är så klart välkommen att skicka ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom 2 timmar under kundtjänstens öppettider.

Läs mer

Följande patroner passar till Canon LaserShot LBP 2900