Canon imageCLASS C 3500

C 3500 Canon
Canon imageCLASS C 3500
0 0 SEK

Sedan vi startade med att sälja billiga skrivarpatroner till danskarna för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit nya produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Därför säljer vi i dag inte enbart toner och bläckpatroner till de stora kända tillverkarna, utan också till ett stort antal mindre skrivartillverkare.

Har du några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din beställning är du så klart varmt välkommen att kontakta PrintAways kundtjänst. Du är så klart välkommen att skriva ett mejl till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom 2 timmar under våra öppettider.

Vi säljer ett stort urval av produkter till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard imageCLASS C 3500. Vi gör allt för att ha ett stort urval till din standard-skrivare, däribland också kompatibla bläckpatroner, men om du ser att något saknas på listan, så bör du hålla ett öga på denna sida, då det hela tiden tillkommer nya produkter.

Till vissa modeller av märket standard finns det så kallade kompatibla produkter. Dessa är som regel en hel del billigare jämfört med original-bläckpatroner, men vi rekommenderar att du väljer de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma höga kvalitet som original-bläckpatroner. De kompatibla patronerna produceras genom att redan använda patroner återvinns, därför är alla delarna identiska med de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till Canon imageCLASS C 3500

  1. Vi kan tyvärr inte skaffa fram patroner till denna skrivare