Canon i-SENSYS MF 5880 / DN

MF 5880 / DN Canon
Canon i-SENSYS MF 5880 / DN
347 1788 SEK

Sedan vi startade med att sälja prisvärda toner och bläckpatroner till danskarna 2010 har det hela tiden tillkommit nya produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Därför säljer vi i dag inte bara toner och bläckpatroner till de stora kända märkena, utan också till ett stort antal mindre skrivartillverkare.

Till vissa modeller av märket standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är som regel mycket billigare än original-produkterna, men vi rekommenderar att du köper de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma höga kvalitet som original-bläckpatroner. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda patroner återvinns, således är alla delarna samma som de i en originalpatron.

Har du några frågor om våra produkter eller din leverans är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du är så klart välkommen att skicka ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom loppet av två timmar under våra öppettider.

Vi erbjuder ett stort urval av bläckpatroner till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard i-SENSYS MF 5880 / DN. Vi strävar efter att erbjuda ett stort urval till din skrivare, även kompatibla produkter, men om du ser att något saknas på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på listan, då det kontinuerligt lanseras nya produkter.

Läs mer

Följande patroner passar till Canon i-SENSYS MF 5880 / DN