Canon i-SENSYS LBP 6650 / DN

LBP 6650 / DN Canon
Canon i-SENSYS LBP 6650 / DN
347 1788 SEK

Har du några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din leverans är du alltid varmt välkommen att kontakta PrintAways kundtjänst. Du är så klart välkommen att skriva ett mejl till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom två timmar under våra öppettider.

PrintAway säljer ett stort antal produkter till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard i-SENSYS LBP 6650 / DN. Vi gör allt för att ha ett stort urval till din standard-skrivare, däribland också kompatibla bläckpatroner, men om du ser att något saknas på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på listan, då det hela tiden lanseras nya produkter.

Till några modeller av märket standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är som regel en hel del billigare än original-bläckpatroner, men vi rekommenderar att du väljer de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger samma antal utskrifter av samma goda kvalitet som original-bläckpatroner. De kompatibla patronerna tillverkas genom att redan använda patroner fylls på, således är alla delarna samma som de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till Canon i-SENSYS LBP 6650 / DN