Canon i-SENSYS LBP 6300 / DN

LBP 6300 / DN Canon
Canon i-SENSYS LBP 6300 / DN
347 1944 SEK

Sedan vi började att sälja prisvärda toner och bläckpatroner till danskarna för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit fler produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Av den anledningen säljer vi i dag inte enbart toner och bläckpatroner till de stora kända tillverkarna, utan också till en lång rad mindre skrivartillverkare.

Om du har några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din beställning är du alltid varmt välkommen att kontakta PrintAways kundtjänst. Du är så klart välkommen att skicka ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom två timmar under våra öppettider.

Till vissa modeller av märket standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är ofta mycket billigare än original-bläckpatroner, men vi rekommenderar att du köper de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma goda standard som originalen. De kompatibla patronerna tillverkas genom att redan använda originalpatroner återvinns, således är samtliga delar samma som de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till Canon i-SENSYS LBP 6300 / DN