Canon i-SENSYS LBP 2900 / b / i

LBP 2900 / b / i Canon
Canon i-SENSYS LBP 2900 / b / i
287 1072 SEK

PrintAway säljer ett stort antal bläckpatroner till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard i-SENSYS LBP 2900 / b / i. Vi gör allt för att erbjuda ett stort sortiment till din standard-skrivare, även kompatibla produkter, men om du ser att något saknas på listan, så bör du hålla ett öga på listan, då det kontinuerligt läggs till nya produkter.

Till några skrivare från standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är som regel en hel del billigare jämfört med original-produkterna, men vi rekommenderar att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma goda standard som original-bläckpatroner. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda originalpatroner återvinns, därför är alla delarna samma som de i en originalpatron.

Sedan vi började att erbjuda prisvärda skrivarpatroner till danska konsumenter 2010 har det hela tiden tillkommit nya produkter. Utbudet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Därför säljer vi i dag inte bara toner och bläckpatroner till de stora kända tillverkarna, utan också till en lång rad mindre märken.

Om du har några frågor som rör våra produkter eller din beställning är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du kan skicka ett mejl till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom loppet av 2 timmar under kundtjänstens öppettider.

Läs mer

Följande patroner passar till Canon i-SENSYS LBP 2900 / b / i