Snabb leverans Snabb leverans
Från bara 49,00 kr.
Beställ inom Bestil inden kl. 17:00
Så skickar vi redan idag!
Vi hjälper dig! 0842 00 29 00
Vardagar kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 av 5 stjärnor

UTAX

UTAX skrivarpatroner

UTAX, som idag ägs av Triumph-Adler, har vunnit spridning på den skandinaviska marknaden även om det fortfarande är ett av de mindre kända märkena. Men de pålitliga skrivarna finns idag på många arbetsplatser och självklart erbjuder vi på PrintAway även skrivarpatroner till olika skrivarserier från UTAX som UTAX LP och UTAX CDC.

Välj din UTAX skrivarpatroner serie och därefter modell.

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Billiga skrivarpatroner till UTAX

UTAX bildades i Hamburg 1961 som Electronic-Büromaschinen-Vertriebs GmbH och producerade skrivmaskiner. 1968 bytte företaget namn till UTAX. 1983, nästan 20 år efter grundandet av företaget, introducerade UTAX sin första A2-maskin på marknaden.

Företagets läge 1996 var att UTAX sålde sina produkter i mer än 40 länder i Europa, Afrika och Mellanöstern. 1990 köptes företaget upp av Triumph-Adler och hamnade återigen i tyska händer. Men man behåller namnet UTAX eftersom man beslutat sig för att fortsätta med en dubbel varumärkesstrategi. Därför hittar du idag både UTAX skrivare och skrivarpatroner samt Triumph-Adler skrivare och skrivarpatroner i handeln.

Och när Triumph-Adler 2003 träder in i ett strategiskt partnerskap med japanska Kyocera Mita, blir UTAX samtidigt en del av samarbetet, vilket öppnar nya globala möjligheter för det tyska skrivarföretaget. Idag ingår även samarbetet i företagets affärsfilosofi, där relationer med samarbetspartners samt kunder är av största vikt för UTAX.

Så när du köper din UTAX skrivarpatron, är det kunskapen från ett flertal stora företag som ligger bakom produkten och du kan vara säker på att du får en produkt av bästa kvalitet och med lång livslängd. Vi på PrintAway är i alla fall övertygad om att våra kunder blir helt nöjda med skrivarpatronerna till deras UTAX-skrivare och därför ger vi 100% nöjdhetsgaranti på skrivarpatronerna.

PrintAway erbjuder skrivarpatroner till följande UTAX-serier: UTAX CD, UTAX CDC, UTAX CLP, UTAX LP, UTAX P och UTAX PC. Ta även en titt i kategorin Övrigt, där hittar du skrivarpatroner som faller utanför nämnda serier.

Letar du efter skrivarpatroner till din UTAX-skrivare, ska du välja UTAX och sedan serienummer samt modell i den nedrullningsbara menyn. Där hittar du en lista över skrivarpatroner som passar med din UTAX-skrivare. Och när du har valt skrivarmodell, visas alla skrivarpatroner som vi säljer – exempelvis om vi erbjuder båda svarta toners och färgtoners.

Om du beställer dina UTAX-skrivarpatroner på vardagar innan kl. 17, ser vi till att skicka skrivarpatronerna på samma dag. Och frakten är alltid billigt – oavsett om du köper en eller flera skrivarpatroner.