Snabb leverans Snabb leverans
Från bara 49,00 kr.
Beställ inom Bestil inden kl. 17:00
Så skickar vi redan idag!
Vi hjälper dig! 0842 00 29 00
Vardagar kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 av 5 stjärnor

Triumph Adler

Triumph Adler skrivarpatroner

Som ägare av en Triumph-Adler-skrivare, kan det ibland vara svårt att hitta ett ställe där man kan köpa skrivarpatroner, men hos PrintAway har vi målet att sälja produkter till så många av marknadens skrivarmärken som möjligt. Därför säljer vi naturligtvis också skrivarpatroner till Triumph-Adlers skrivare.

Välj din Triumph Adler skrivarpatroner serie och därefter modell.

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Triumph-Adler kommer från Tyskland och grundades 1957 när de två företagen Triumph och Adler slogs samman. Triumph grundades som Deutsche Triumph Fahrradwerke av SiegFried Bettmann i Nürnberg 1896 och var ursprungligen en cykeltillverkare och ett dotterbolag till brittiska Triumph Cycle Company. Företaget blev självständigt 1913. På 1950-talet bestod Triumphs produktionen av allt från skrivmaskiner till cyklar, motorcyklar och bilar.                                   

1957 köptes Triumph av Adlerkoncernen som grundades av Heinrich Kleyer 1880 och tillverkade liksom Triumph framförallt fordon. Men efter sammanslagningen blev det ett ökat fokus på kontorsmaskiner och med utvecklingen av datortekniken genom 1970-talet, lyfte Triumph-Adler till nya höjder.

1980 lanserades Triumph-Adlers första dator, Alphatronic, på marknaden och året därpå nådde flera nya modeller av Alphatronic-datorn handeln. 1986 köpte italienska Olivetti en aktiemajoritet i Triumph-Adler men den tyska koncernen behöll sitt namn. Därför kan man ännu idag köpa skrivare och skrivarpatroner från Triumph-Adler.

I PrintAways webbshop hittar du skrivarpatroner till ett flertal av Triumph-Adlers laserskrivare i serierna Triumph-Adler 261, Triumph-Adler CLP, Triumph-Adler DC, Triumph-Adler DCC, Triumph-Adler LP, Triumph-Adler P och Triumph-Adler PC.

Triumph-Adlers laserskrivare är särskilt lämpliga för arbetsplatser och de kraftfulla flerfunktionsskrivarna ger alla en enklare arbetsdag. Med mer än 100 års erfarenhet som ett innovativt och ledande företag, och med en gedigen erfarenhet av databranschen under cirka fyrtio år, kan det inte bli fel när man väljer en skrivare från Triumph-Adler. Snygga utskrifter och en skrivare med lång livslängd. Och skrivarpatronerna kan du naturligtvis köpa hos PrintAway som ger dig 100% nöjdhetsgaranti på att de lever upp till det Triumph-Adlers höga nivå. 

Som fallet är med våra många andra skrivarpatroner, ser vi till att hålla så låga priser som möjligt. Även på frakten. Och om du beställer din Triumph-Adler skrivarpatron redan i dag före klockan 17, skickar vi samma dag (eller följande vardag om du beställer på helger eller helgdagar). Om du upplever problem med leveransen eller din skrivarpatron, kontakt vår kundservice på telefon och vi försöker genast hjälpa dig.