Snabb leverans Snabb leverans
Från bara 49,00 kr.
Beställ inom Bestil inden kl. 17:00
Så skickar vi redan idag!
Vi hjälper dig! 0842 00 29 00
Vardagar kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 av 5 stjärnor

Samsung

Samsung skrivarpatroner

I PrintAway webbshop hittar du vårt stora utbud av skrivarpatroner till skrivare från Samsung. Samsung kommer ursprungligen från Sydkorea, men idag säljer elektronikkoncernen skrivare och skrivarpatroner över hela världen. Och hos PrintAway erbjuder vi skrivarpatroner - både i svart och färg - till ett stort antal av Samsungs populära skrivare.

Välj din Samsung skrivarpatroner serie och därefter modell.

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Prisvärda skrivarpatroner till Samsung

Det är ca 50 år sedan som Samsung grundades. Och även om det innebär att den sydkoreanska elektroniktillverkare är ett relativt ungt varumärke bland många giganter, har de inte legat på latsidan. Idag är Samsung ett av världens mest populära varumärken, oavsett om det handlar om TV, mobiltelefoner eller skrivare.

Det tog bara ca tio år efter bolagets grundande 1969, innan produktportföljen omfattade allt från TV-apparater och videobandspelare till kylskåp och tvättmaskiner, och inte mer än fem år senare hamnade Samsungs första dator på marknaden. Populariteten är fortfarande oförändrad. Under 10 raka år, fram till 2015, var Samsung störst på den globala TV-marknaden.

För Samsung handlar det däremot inte endast om vinst. Deras filosofi är: ”Vi vill dedicera våra mänskliga resurser och teknik till att skapa unika produkter och tjänster som därmed bidrar till ett bättre globalt samhälle”. Och därmed är det tydligt att det också handlar om att skapa en hållbar produktion som tar hänsyn till människor och miljö, samtidigt som Samsung vill vara en del av den tekniska utvecklingen.

Du kan få både laser- och bläckstråleskrivare från Samsung. Och oavsett vilken typ av skrivare du föredrar, har PrintAway skrivarpatroner till den. I många fall har vi även kompatibla alternativ istället för Samsungs egna skrivarpatroner. Därmed kan du spara pengar och samtidigt stödja en mer miljövänlig återanvändning, eftersom kompatibla skrivarpatroner normalt tillverkas genom återanvändning av företagens egentillverkade skrivarpatroner.

Bland Samsungs populära serier hittar du bland annat ProXpress, ML och SCX som du kan hitta skrivarpatroner till i PrintAways webbshop. Om du inte vet vilken skrivarpatron som är kompatibel med din Samsung-skrivare, skriv eller ring vår kundtjänst på info@PrintAway eller telefon 0842 00 29 00. Vår kundservice är öppen mån-fre klockan 9-16.

När du handlar hos oss, får du prisgaranti på alla kompatibla skrivarpatroner till Samsungs skrivare. Och det är billig frakt och snabb leverans av alla lagerförda produkter. Om du lägger din beställning på vardagar innan kl. 17, skickar vi samma dag.