Olivetti

OLIVETTI

En av våra absolut största prioriteter hos PrintAway är att sälja skrivarpatroner till så många skrivarmärken som möjligt. Därför är skrivarpatroner till Olivettis skrivare även representerade i vårt stora urval, oavsett om du letar efter skrivarpatroner till COPIA- eller D COLOR-serierna – eller någon helt annan av Olivettis skrivarserier.

Hitta enkelt din skrivare. Välj först märke, sedan serie och därefter modell

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Konkurrenskraftiga priser på Olivettis skrivarpatroner

Olivettis historia kan spåras tillbaka Italien där företaget grundades 1908. Sedan dess har det italienska elektronikföretaget utvecklats över ett sekel med tillverkning av skrivmaskiner och fram till nutid, då Olivetti båda producerar Smartphones, datorer, surfplattor och, naturligtvis, skrivare och skrivarpatroner. Det är Telecom Italia som äger Olivetti och företaget har fortfarande sitt säte i Italien. 

Olivettis första dator hette Programma 101 och nådde ut på marknaden 1964. Datorn blir omedelbart en stor framgång och blev startskottet på en utveckling där skrivmaskinen långsamt fick ge plats åt datorn och, med tiden, miniräknare, mobiltelefoner, surfplattor och skrivare, som idag representerar några av Olivettis kärnprodukter.

Bland Olivettis senaste produktserier finner vi LINEA_OFFICE från 2007 som inkluderar datorer och skrivare som designats av Jasper Morrison. Och OliPad:en från 2011 var Olivettis första surfplatta. Det har dock inte inneburit att Olivetti har slutat med sin produktion av skrivare och skrivarpatroner – de tillverkas fortfarande och det tillkommer ständigt nya modeller.

Det är särskilt Olivettis multifunktionella skrivare som har vunnit fotfäste på många arbetsplatser, där de slitstarka modellerna passar perfekt för en arbetsdag med massor av utskriftsuppgifter som helst ska tryckas snabbt och friktionsfritt. Hos PrintAway strävar vi naturligtvis också mot att leva upp till kraven som en modern arbetsplats ställer. Därför ser vi till att du får en snabb och effektiv leverans direkt till din arbetsplats när du beställer dina Olivetti skrivarpatroner av oss.

Vi säljer Olivettis egna skrivarpatroner till flera av de populära serierna: Olivetti D Color, Olivetti Copia, Olivetti PG och Olivetti D Copia. Bland modellerna i D Color-serien har vi t.ex. skrivarpatroner till både Olivetti D Copia P 2226 och Olivetti D Copia MF 3000, och i D Copia-serien till skrivarmodellerna Olivetti D Copia 4024 och Olivetti D Copia 4003. Skrivarpatronerna hittar du i vår webbshop under ”varumärke” och sedan Olivetti. Välj därefter serienummer och modell som du vill ha skrivarpatroner till.

Och om du har svårt att hitta rätt skrivarpatroner, eller upplever andra problem, är du välkommen att kontakta vår kundservice via telefon på 0842 00 29 00 eller e-post: info@PrintAway. Det är öppet måndag-fredag från kl. 8 till 17.