Snabb leverans Snabb leverans
Från bara 49,00 kr.
Beställ inom Bestil inden kl. 17:00
Så skickar vi redan idag!
Vi hjälper dig! 0842 00 29 00
Vardagar kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 av 5 stjärnor

Oki

Oki skrivarpatroner

Har skrivarpatronerna till din Oki-skrivare fått slut på färg? Klicka dig genom PrintAway stora utbud av skrivarpatroner till många av Oki:s skrivare – exempelvis Oki C-, MB-, och B-serierna. PrintAway skrivarpatroner finns både i svart och färg (magenta, cyan och gul).

Välj din Oki skrivarpatroner serie och därefter modell.

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Oki skrivarpatroner till förmånliga priser

Du känner kanske igen situationen; precis när du tänkt skriva ut ett viktigt dokument inför studierna eller arbetat, kör skrivaren slut på tonerpulver eller bläck. Som regel är det alltid ett stressat ögonblick. Men vi har det bästa sättet för att varva ner igen; beställ din nya skrivarpatron till skrivaren från Oki hos PrintAway. Vi skickar nämligen samma dag som du beställer – när du beställer på vardagar. Och frakten är alltid billigt.

Vi erbjuder inte bara snabb service, vi har dessutom landets lägsta priser på alla våra kompatibla skrivarpatroner. Av samma anledning ger vi en prisgaranti på alla kompatibla skrivarpatroner. Därmed är du alltid garanterad lägsta priset när du handlar hos oss. 

Det är över 130 år sedan Oki grundades och idag har företaget mer än 18 000 anställda i 120 länder. Av deras anställda arbetar 1000 i Europa, där Oki etablerade sitt första kontor under 1984 i Västtyskland. Som skrivartillverkare har Oki över sextio år bakom sig och det är fortfarande ett företag med full fart framåt. Varje dag produceras och utvecklas nya produkter, bland annat skrivare och skrivarpatroner av bästa kvalitet. 

Oki var först med att introducera LED-utskriftsteknik och kan därmed kallas pionjärer inom området. LED-tekniken har bidragit till att säkerställa tydligare och mycket snabbare HD-färgutskrifter.

Och med hänsyn till Oki:s CSR (företagets sociala ansvar)-strategi är de också ledande. Oki har t.ex. under cirka tjugo år samarbetat med Rädda Barnen för att skydda barnens rättigheter i mer än hundra länder. Detta samarbete ska bland annat säkerställa att alla barn får en gedigen utbildning.

Oki har också fokuserat på produktkvaliteten och var den första skrivartillverkaren som gav 3 års garanti som standard. Även vi på PrintAway fokuserar på att leverera skrivarpatroner av bästa kvalitet till våra kunder. Och av samma anledning ger vi 100% nöjdhetsgaranti på våra produkter; om du inte är helt nöjd, får du pengarna tillbaka. Utan diskussion. Bara kontakta vår kundtjänst om du upplever minsta problem – vi sitter vid telefonerna och e-posten under hela veckan från måndag till fredag, kl. 9-16.

b