Lexmark XC 9245 / DE

9245 / DE Lexmark
Lexmark XC 9245 / DE
0 0 SEK

Till vissa skrivare av märket standard säljs det så kallade kompatibla bläckpatroner. De är som regel en hel del billigare än original-bläckpatroner, men vårt råd till dig är att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall levererar lika många utskrifter av samma goda kvalitet som originalen. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda originalpatroner fylls på, således är alla delarna identiska med de i en originalpatron.

Har du några frågor som rör våra produkter eller din beställning är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du kan skicka ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom loppet av 2 timmar under kundtjänstens öppettider.

PrintAway.se säljer ett stort urval av produkter till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard XC 9245 / DE. Vi strävar efter att erbjuda ett brett urval till din skrivare, däribland också kompatibla produkter, men om du ser att det saknas något på listan, så bör du hålla ett öga på denna sida, eftersom det kontinuerligt läggs till nya produkter.

Läs mer

Följande patroner passar till Lexmark XC 9245 / DE

  1. Vi kan tyvärr inte skaffa fram patroner till denna skrivare