Snabb leverans Snabb leverans
Från bara 49,00 kr.
Beställ inom Bestil inden kl. 17:00
Så skickar vi redan idag!
Vi hjälper dig! 0842 00 29 00
Vardagar kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 av 5 stjärnor

Lexmark

Lexmark skrivarpatroner

I webbshopen hittar du det stora utbudet av bläckpatroner till skrivare från Lexmark som PrintAway lagerför. Och eftersom vi även har kompatibla skrivarpatroner, kan vi ge dig låga priser på toners och bläckpatroner. Har du en skrivare från Lexmark, t.ex. en Lexmark E eller Lexmark Optra, hittar du dina skrivarpatroner i shopen.

Välj din Lexmark skrivarpatroner serie och därefter modell.

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Kanonpriser på skrivarpatroner från Lexmark

Till skrivare från Lexmark erbjuder vi både svarta skrivarpatroner och skrivarpatroner i färg, dvs. magenta, gult och cyan. Därmed är du på den säkra sidan oavsett vilken skrivarpatron som saknar bläck eller tonerpulver. Kompatibla skrivarpatroner innebär att de fungerar med skrivare från Lexmark men det är inte Lexmark som har tillverkat dem. Därför kan vi sälja dem billigare till dig utan att kvaliteten är sämre jämfört med deras egentillverkade skrivarpatroner. 

Lexmark grundas så sent som 1991 och är därmed en av de yngsta skrivartillverkarna på marknaden. Det har däremot inte begränsat företagets ambitioner. På kort tid har Lexmark blivit en de mest efterfrågade tillverkarna av skrivarpatroner i världen.

Dagens Lexmark ägs av kinesiska intressenter men har sitt huvudkontor i Kentucky i USA. Och det populära märket säljs i mer än 170 länder runt om i världen. Samtidigt fokuserar Lexmark mycket på sociala och miljömässiga frågor. Både CSR (företagets sociala ansvar) och hållbarhet har högsta prioritet när Lexmark tillverkar sina skrivare och skrivarpatroner eller utvecklar nya produkter.

Den distinkta CSR-strategin innebär att Lexmark återvinner både papper och plast. Papper används till förpackningarna som de olika skrivarna och skrivarpatronerna ligger i. Och det ambitiösa miljöarbetet har lönat sig på flera fronter. Lexmark fick t.ex. PEZAs Environmental and Employee Awards för sin CSR-strategi.

Lexmark har slutat producera bläckstråleskrivare och tillverkar idag endast laserskrivare. I PrintAway webbshop hittar du både deras egna och kompatibla skrivarpatroner till Lexmarks skrivare som Lexmark Optra, Lexmark CS, Lexmark T, Lexmark ALL IN ONE X, Lexmark E, Lexmark M, Lexmark Z, Lexmark MS, Lexmark MX, Lexmark C, Lexmark X och Lexmark CX.

Vi ser till att hålla fraktkostnaden nere. Oavsett om du beställer en eller flera skrivarpatroner, kan du alltså räkna med både snabb och billig leverans. När du beställer före kl. 17 på vardagar, skickar vi skrivarpatronerna till dig på samma dag. Du kan alltså komma igång med att skriva ut på din skrivare från Lexmark på kortast möjliga tid.

 

Och du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta vår kundservice om du har frågor kring valet av skrivarpatroner eller om du behöver hjälp med att byta skrivarpatroner i din skrivare från Lexmark. Vi är redo att hjälpa dig över e-post och telefon på mån-fre, kl. 9-16.