Snabb leverans Snabb leverans
Från bara 49,00 kr.
Beställ inom Bestil inden kl. 17:00
Så skickar vi redan idag!
Vi hjälper dig! 0842 00 29 00
Vardagar kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 av 5 stjärnor

Kyocera

Kyocera skrivarpatroner

Om du äger en skrivare från Kyocera, hittar du ett brett urval av skrivarpatroner i vår webbshop, oavsett om din skrivare är från KM-, FS- eller ECOSYS-serien. Och du behöver garanterat inte betala för mycket för din skrivarpatron med PrintAway prisgaranti.

Välj din Kyocera skrivarpatroner serie och därefter modell.

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Prisgaranti på kompatibla skrivarpatroner till Kyocera

1959 grundade Kazuo Inamori företaget Kyoto Ceramic Co., Ltd. som i början producerade keramik, exempelvis isolerande delar som användes i TV-katodstrålerör. Men allteftersom tiden gick, började företaget även producera skrivare. Det nuvarande namnet, Kyocera, fick företaget först 1982. Kyocera tillverkar idag många olika produkter, som exempelvis solcellssystem, kopiatorer, industriell keramik, telekommunikationsutrustning, skärverktyg, elektroniska komponenter, halvledare och komponenter för medicinska och dentala implantat. Och naturligtvis också skrivare samt skrivarpatroner.

Det är genom förvärv av andra bolag som Kyoceras produktionen har vuxit till att omfatta mycket mer än bara keramiska produkter. Med förvärvet av kopiatortillverkaren Mita Industrial Co., Ltd. år 2000, blev skrivare och skrivarpatroner en del av Kyoceras produktportfölj. Företagsdelen som tillverkar skrivare fick namnet Kyocera Mita Corporation med huvudkontor i Osaka. Dessutom har företaget dotterbolag i mer än 25 länder. I Danmark ligger KYOCERA Document Solutions i Glostrup och betjänar därifrån den danska marknaden.

Under de senaste tre åren har det gått riktigt bra för Kyocera som under 2011 kunde visa upp en årlig omsättning på 15,3 miljarder USD och totalt 66 608 anställda. Framgången beror delvis på Kyoceras laserskrivare som används på många arbetsplatser runt om i världen. I privata hem har Kyoceras kraftfulla och pålitliga skrivare alltid sett till att alla tryck är fri från fel och brister.

I vår webbshop hittar du bläckpatroner till ett antal av Kyoceras skrivarserier - nämligen Kyocera KM, Kyocera FS, Kyocera TASKALFA och Kyocera ECOSYS. En del av dessa Kyocera-skrivare är färgskrivare och hos PrintAway hittar du givetvis skrivarpatroner i alla fyra färger: svart, magenta, cyan och gult.

Av dessa skrivarpatroner är några av dem kompatibla. Det innebär att skrivarpatronerna inte tillverkas av Kyocera utan av tredje part. Därmed kan vi hålla priserna nere på skrivarpatronerna. Det finns dock ingen anledning till att oroa sig för dåliga utskrifter med suddig färger - kompatibla skrivarpatroner ger, tvärtom, utskrifter av hög kvalitet.

Och frakten är alltid billig hos PrintAway – oavsett om du skall beställa en eller tio skrivarpatroner. Våra snabba leveranser är vårt varumärke; på vardagar skickar vi dina Kyocera skrivarpatroner på samma dag om du beställer före kl. 17.