HP DeskJet D 5500

D 5500 HP
HP DeskJet D 5500
288 750 SEK
4.65 5 3

Har du några frågor om produkterna i vår webbshop eller din beställning är du alltid varmt välkommen att kontakta PrintAways kundtjänst. Du kan skriva ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom loppet av två timmar under kundtjänstens öppettider.

Till några modeller av märket standard säljs det så kallade kompatibla bläckpatroner. Dessa är ofta mycket billigare jämfört med original-bläckpatroner, men vårt råd till dig är att du köper de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma goda standard som original-bläckpatroner. De kompatibla patronerna produceras genom att redan använda patroner fylls på, således är alla delarna identiska med de i en originalpatron.

Sedan vi startade med att sälja prisvärda skrivarpatroner till danska konsumenter 2010 har det hela tiden tillkommit fler produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Därför säljer vi i dag inte enbart patroner till de stora kända tillverkarna, utan också till ett stort antal mindre märken.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet D 5500