HP DeskJet 9800 / D

9800 / D HP
HP DeskJet 9800 / D
175 1247 SEK
5 5 1

PrintAway säljer ett stort antal produkter till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard DeskJet 9800 / D. Vi gör allt för att ha ett brett urval till din skrivare, däribland också kompatibla bläckpatroner, men om du ser att något saknas på listan, så bör du hålla ett öga på denna sida, eftersom det hela tiden tillkommer nya produkter.

Sedan vi startade med att erbjuda prisvärda skrivarpatroner till danskarna 2010 har det kontinuerligt tillkommit fler produkter. Urvalet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Av den anledningen erbjuder vi i dag inte bara toner och bläckpatroner till de stora kända tillverkarna, utan också till ett stort antal mindre skrivartillverkare.

Till några modeller från standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är som regel en hel del billigare jämfört med original-bläckpatroner, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger samma antal utskrifter av samma höga standard som original-bläckpatroner. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda originalpatroner återvinns, således är alla delarna identiska med de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet 9800 / D