HP DeskJet 2540

2540 HP
HP DeskJet 2540
303 1284 SEK
5 5 7

Till vissa skrivare från standard säljs det så kallade kompatibla produkter. De är ofta mycket billigare jämfört med original-produkterna, men vårt råd till dig är att du köper de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall levererar lika många utskrifter av samma höga kvalitet som originalen. De kompatibla patronerna produceras genom att redan använda patroner återvinns, således är alla delarna samma som de i en originalpatron.

Sedan vi började att sälja billiga skrivarpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det hela tiden tillkommit nya produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Därför säljer vi i dag inte enbart toner och bläckpatroner till de stora kända märkena, utan också till en lång rad mindre märken.

PrintAway säljer ett stort antal produkter till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard DeskJet 2540. Vi gör allt för att erbjuda ett brett sortiment till din standard-skrivare, även kompatibla produkter, men om du ser att det saknas något på listan, så bör du hålla ett öga på listan, då det kontinuerligt tillkommer nya produkter.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet 2540