Snabb leverans Snabb leverans
Från bara 49,00 kr.
Beställ inom Bestil inden kl. 17:00
Så skickar vi redan idag!
Vi hjälper dig! 0842 00 29 00
Vardagar kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 av 5 stjärnor

Dell

Dell skrivarpatroner

Om du letar efter billiga skrivarpatroner till din Dell-skrivare, hittar du ett stort urval i vår webbshop. På PrintAway säljer vi ett heltäckande sortiment av billiga skrivarpatroner av bästa kvalitet – både till laser- och bläckskrivare från Dell.

Välj din Dell skrivarpatroner serie och därefter modell.

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Billiga Dell skrivarpatroner

I vår webbshop hittar du billiga skrivarpatroner som passar till skrivare från Dell. Och eftersom vi följer marknadsutvecklingen noggrant, kan du alltid vara säker på att vi har de senaste skrivarpatronerna till din Dell-skrivare. Även om din Dell-skrivare är av en något äldre modell, finns det fortfarande hopp; vi säljer skrivarpatroner till många äldre modeller som inte längre finns i handeln.

Bland våra skrivarpatroner hittar du också kompatibla skrivarpatroner som passar med Dell-skrivare. Det innebär att de ofta är mycket billigare jämfört med deras egentillverkade skrivarpatroner. Därför kan du spara mycket pengar om du använder skrivaren ofta; till exempel i samband med ditt arbete i hemmakontoret.

1984 grundade Michael Dell sitt elektronikföretag, som under åren fram till idag har upplevt en snabb utveckling. Den allra första skrivaren från Dell fann sin väg till konsumenterna så sent som 2003. Men märket blev mycket snabbt populärt och det inte dröjde länge innan Dell hade utökat sin produktportfölj till att även omfatta ett stort utbud av datortillbehör.

För Dell är det sociala ansvaret både A och O inom deras affärsutveckling. Därför har elektronikjätten genomfört en rad åtgärder för att förbättra miljön och kvaliteten av företagets arbetsförhållanden; till exempel ökad energieffektivitet och goda anställningsförhållanden som efterlever allmänna etiska normer. Krav som även ställs på Dells återförsäljare.

Dell har faktiskt sedan 2007 återanvänt mer än ½ miljard kg begagnad elektronik och det placerar Dell på första plats bland världens IT-tillverkare när det gäller återvinning av elektronik. På samma sätt är produktionen av kompatibla skrivarpatroner också ett sätt att återvinna elektronik, eftersom skrivarpatronerna tillverkas genom återanvändning av Dells egna skrivarpatroner.

Metoden som de kompatibla skrivarpatronerna tillverkas på, är helt enkelt att man byter ut valsar och slitdelar. Sedan hälls nytt tonerpulver i skrivarpatronerna. Därefter utförs en grundlig stickprovskontroll innan skrivarpatronerna levereras till PrintAway. Vanligtvis fås alla slitdelar och tonerpulver från samma underleverantörer som Dell köper från. Därför finns det inte någon verklig skillnad mellan skrivarpatronerna. Priser är däremot sällan desamma. Som regel kan du spara en massa pengar när du köper kompatibla skrivarpatroner i stället för originalpatroner.

Billiga Toner har ett stort utbud av skrivarpatroner till Dell, och om du beställer före kl. 17 på vardagar, skickar vi samma dag. Frakten är alltid billigt oavsett hur många skrivarpatroner du beställer.