Snabb leverans Snabb leverans
Från bara 49,00 kr.
Beställ inom Bestil inden kl. 17:00
Så skickar vi redan idag!
Vi hjälper dig! 0842 00 29 00
Vardagar kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 av 5 stjärnor

Brother

Brother skrivarpatroner

Välj din Brother skrivarpatroner serie och därefter modell.

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Billiga Brother skrivarpatroner

Det är över 100 år sedan som Brother grundades i Nagoya i Japan, men det var först 1958 som Brother gjorde sitt intåg i Europa. De lanserades först i Irland och sedan i de nordiska länderna. Ursprungligen var Brother bland annat känt för motorcyklar och symaskiner, men med åren blev företaget även specialister inom utvecklingen av skrivare, skrivarpatroner och datorer. Det var till exempel Brother som i början av 70-talet producerade världens första matrisskrivare. 

I slutet av 80-talet producerade Brother den första laserskrivaren och ungefär tio år senare skickade Brother sin första multifunktionella laserskrivare, som använder Brother toners, ut på marknaden. Skrivare, fax, scanner och telefon hade nu samlats i en enda produkt. Snart kom också den multifunktionella bläckstråleskrivaren och marknaden för skrivarpatroner, med Brothers bläckpatroner samt tonerpulver, fick därmed en ny potential.

Brothers nordiska filial öppnade 2011 i Danmark och utöver det danska huvudkontoret finns det också filialer i resten av Norden. På PrintAway har vi sedan 2016 erbjudit skrivarpatroner till alla skrivare från Brothers.

Det är vårt mål att vara en billig återförsäljare av Brother bläckpatroner. Det gäller både deras egna skrivarpatroner samt de kompatibla skrivarpatronerna som är betydligt billigare än Brothers egentillverkade skrivarpatroner. Men du kan tryggt köpa kompatibla skrivarpatroner eftersom utskrifterna är fortfarande av samma höga kvalitet. Dessutom sparar du ofta upp till 1/3 av priset med de kompatibla skrivarpatronerna.

Brother har alltid tillverkat skrivare och skrivarpatroner av bästa kvalitet. Det beror främst på företagets mångåriga erfarenhet och deras anpassningsbara marknadsstrategi. Ända sedan företaget grundades för cirka 100 år sedan, har Brother utvecklats med en rasande fart och de europeiska konsumenter har sedan länge tagit varumärket till sig. Därför ser vi många kunder hos PrintAway som efterfrågar skrivarpatroner till Brother-skrivare och lyckligtvis kan vi uppfylla våra kunders önskemål. Det är ett varumärke som vi utan tvekan rekommenderar till våra kunder, eftersom Brothers-skrivare och skrivarpatroner är både billiga och av mycket hög kvalitet.